De Klussenier Jeroen Drogt
De Klussenier Jeroen Drogt

Schoenerweg 1b-P466
8042 PJ Zwolle

Dien uw offerte-aanvraag in   

0522 85 55 08
06 2926 8274
j.drogt@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 55007031

Even voorstellen

Mijn naam is Jeroen Drogt. Ik ben een gezellige jonge man, geboren en getogen in het Overijsselse dorpje IJhorst. Voor de plaatsen gelegen in de driehoek Zwolle, Steenwijk en Hardenberg, ben ik met mijn eigen klusbedrijf beschikbaar voor particulieren en bedrijven.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de bouw kan ik van mezelf zeggen dat geen enkele verbouwing mij te gek is. Ik ben begonnen op de LTS en heb me weten te ontwikkelen tot allround vakman. Ik ben werkzaam geweest bij diverse bedrijven in verschillende segmenten van de bouw zoals: nieuwbouw, renovatie, restauratie en de kleinbouw.

Het realiseren van de woonwensen van de klant en een tevreden klant bij de oplevering geeft mij veel voldoening. Ik heb altijd het idee gehad om mijn eigen klusbedrijf op te starten omdat ik zoveel meer kan dan waar ik de kans voor kreeg toen ik nog in loondienst was. De franchiseorganisatie De Klussenier biedt hierbij de ultieme uitkomst, een eigen onderneming maar toch een steun in de rug. Dit gaf voor mij de doorslag.

Ik ben onder andere gespecialiseerd in:
Timmerwerk - Isolatiewerkzaamheden, denk hierbij aan een zolderverbouwing - Uit- en/of aanbouw - Plaatsen van een dakraam en/of dakkapel - Vervanging van kozijnen - Glas plaatsen - Woning onderhoudsarm maken - Woning klaarmaken voor de verkoop.

Tevens heb ik ondertussen de volgende certificeringen behaald:
VELUX montagepartner - EPDM (koud dakdekken) - Sigma - ISOVER Isolatie Specialist.

Door mijn vakmanschap en professionele instelling kan ik een verbouwing van aanvraag tot oplevering voor u realiseren, zo heeft u één aanspreekpunt. Als Klussenier heb ik de mogelijkheid om materiaal scherp in te kopen en om met u ideeën op te doen in de toonzalen van leveranciers. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. U ontvangt 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neem dan gerust contact met mij op via bovenstaande contactgegevens. 

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...